Publicare Anunt Monitorul Oficial

Preluare Anunț Non-Stop 24/7

img-0
img-1

Listă Acte Pierdute ce le puteți publica in Monitorul Oficial prin DeclarPierdut.ro

Sistemul nostru preia comenzi non stop 24/7. Puteți plasa o comandă accesând acest link.

Sistemul nostru preia comenzi non stop 24/7. Puteți plasa o comandă accesând acest link.

Sistemul nostru preia comenzi non stop 24/7. Puteți plasa o comandă accesând acest link.

Vrem să îți ușurăm procesul așadar poți face acest lucru contactându-ne, accesand urmatorul link de WhatsApp

Începeți cu depunerea unei declarații și publicarea anunțului în Monitorul Oficial.

Sistemul nostru preia comenzi non stop 24/7, timpul de așteptare e dat de publicarea în Monitorul Oficial. Dacă ați completat corect, cel mai rapid termen ar fi 2 zile lucrătoare. 

Primiți dovada pe email și pe WhatsApp.

Durata procesului poate varia în funcție de complexitatea cazului și de rapiditatea cu care puteți furniza documentația necesară legată de pierderea documentelor avocatului ce se ocupa de cazul dumneavoastră!

Păstrați documentul într-un loc sigur, faceți copii certificate și mențineți o evidență electronică a istoricului dvs. profesional.

Putem prelua anunturi de pierdere a diverselor acte sau carti de munca, precum carnetul de munca, certificatul de revolutionar, atestatul de bord sau brevetele.

Va putem ajuta sa plasati anuntul privind pierderea cartii de munca in Monitorul Oficial al Romaniei pentru a va ajuta sa va recapatati actul pierdut.

Procesul de preluare a anuntului de pierdere se desfasoara rapid, in maxim 1 ora de la furnizarea datelor necesare. Primirea dovezii poate dura 2-3 zile lucratoare.

Pentru a prelua un anunt de pierdere, avem nevoie de datele dumneavoastra de identificare, precum si de documentele relevante, cum ar fi o copie a  carnetului de munca pierdut (opțional, dacă știți datele de pe el)

Va putem oferi suport specializat si experienta necesara pentru a va ajuta sa plasati cu succes anuntul de pierdere a actelor sau cartii de munca in Monitorul Oficial al Romaniei. Puteți plasa comanda online Non Stop 24/7. Economisiți timp și bani neavând de mers la o toneta de ziare pentru a public Anunțul, pentru a verifica daca s-a publicat și pentru a ridica dovada publicării.

Da, putem prelua anunturi de pierdere pentru diverse documente oficiale, indiferent de tipul acestora, inclusiv pentru Certificatul de Revolutionar, Atestatul de Bord Pierdut, Titluri de Proprietate, Acte de Studii, Brevete, Certificate Firma, Atestate, Copii Conforme etc.